INFORMACIJE

IMPRESUM

Segafredo Zanetti Croatia d.o.o.
Hektorovićeva 2
HR-10000 Zagreb

Zastupnik:
Wolfgang Reichl, direktor

Kontakt

Telefon: +385 1 3794 882
Telefaks: +385 1 3794 885
e-mail: info@segafredo.hr

PDV identifikacijski broj

HR31724926328

OIB:

31724926328

Matični broj:

4259327

Matični broj subjekta:

080925747

IBAN:

HR2024840081107037515

SWIFT:

RZBHHR2X

Arbitraža EU-a

Europska komisija osigurava platformu za internetsko rješavanje sporova: https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Našu e-mail adresu možete pronaći gore u impresumu.

Rješavanje potrošačkih sporova / univerzalna organizacija za postupke mirenja

Nismo spremni niti obvezni sudjelovati u postupcima rješavanja potrošačkih sporova pred organizacijama za postupke mirenja.

Odgovornost za sadržaj

Kao pružatelj usluge, prema čl. 7. st. 1. austrijskog Zakona o telekomunikacijskim medijima (TMG) snosimo odgovornost za svoje vlastite sadržaje ovih stranica prema općim zakonima. Međutim, prema čl. 8. do čl. 10. austrijskog Zakona o telekomunikacijskim medijima (TMG), kao pružatelj usluge nismo obvezni nadzirati prenesene ili pohranjene informacije trećih strana, kao niti istraživati okolnosti koje bi ukazivale na protupravno djelovanje.

To se ne odnosi na obvezu uklanjanja informacija ili onemogućavanja njihova korištenja sukladno općim zakonima. No, takvo jamstvo moguće je tek od trenutka kad saznamo za konkretno kršenje zakona. Čim saznamo za odgovarajuće kršenje zakona, takve ćemo sadržaje bez odgode ukloniti.

Odgovornost za poveznice

Naša ponuda sadržava poveznice na eksterne internetske stranice trećih osoba na čiji sadržaj nemamo utjecaja. Stoga ne možemo niti jamčiti za te sadržaje. Za sadržaje stranica na koje vode poveznice uvijek je odgovoran pružatelj usluge ili operater. Moguće kršenje zakona na stranicama na koje vode poveznice provjerava se u trenutku postavljanja poveznice. U trenutku postavljanja poveznice nije bilo prepoznatljivih protupravnih sadržaja.

Stalna kontrola sadržaja na koje vode poveznice, međutim, nije moguća bez konkretnih polazišta za moguće kršenje zakona. U slučaju da saznamo za kršenje zakona, takve ćemo poveznice bez odgađanja ukloniti.

Autorska prava

Sadržaji i radovi na ovim stranicama koje su izradili operateri stranica podliježu njemačkom pravu o zaštiti intelektualnog vlasništva. Za umnožavanje, obrađivanje, distribuciju, kao i bilo kakvu upotrebu protivnu pravu o zaštiti intelektualnog vlasništva potrebna je pismena privola autora. Preuzimanje i kopiranje ovih stranica dozvoljeno je samo za osobnu, nekomercijalnu upotrebu.

Ako autor sadržaja ovih stranica nije operater stranica, vodi se računa o autorskim pravima trećih osoba. Sadržaji trećih osoba označeni su na odgovarajući način. Ako unatoč tome uočite kršenje autorskih prava, molimo da nas o tome obavijestite. Ako saznamo da je došlo do kršenja autorskih prava, takvi sadržaji će se bez odgađanja ukloniti.

 

Slike

  • Segafredo Zanetti
  • Tik/Tak Segafredo Zanetti
  • Segafredo Grandi Eventi
  • Segafredo Coffee Systems
  • Massimo Zanetti Beverage Group
  • Shutterstock
  • Adobestock

Najnovije vijesti