SEGAFREDO ESPRESSO BAROVI

FILOZOFIJA KONCEPTA FRANŠIZE SEGAFREDO ZANETTI

Credo vlasnika i osnivača poduzeća Segafredo Zanetti, Massima Zanettija, jest svijetom pronositi glas o savršenom talijanskom espressu. Savršen spoj 5 Segafredovih „M-ova” presudan je za optimalan uspjeh šalice Segafreda koja posvuda u svijetu pruža isti doživljaj okusa.

Kako bi se mogla jamčiti ta visoka razina kvalitete, a time i doživjeti kompetentnost marke, osnovani su franšizni barovi diljem svijeta koji nose ime Segafredo Zanetti Espresso. Oni predstavljaju marku u čijem je središtu interesa savršeno pretvaranje zrna kave u šalicu uživanja u espressu.

Benvenuti u Segafredo espresso barove!

Segafredov espresso bar mjesto je na kojem ćete naći najbolje talijanske specijalitete od kave. No, la dolce vita ne podrazumijeva samo savršenu kavu, nego i dašak Italije sa svim užicima koje pruža. Uživajte u jedinstvenoj ponudi talijanskih specijaliteta u espresso barovima: vina, aperitivi, prosecco, spuntini, dolci, tramezzini i još puno toga. Baš kao i kad je riječ o kavi, i ovdje vrijedi: poslužujemo samo najbolje proizvode. Zadovoljstvo nam je što vam možemo zaželjeti dobrodošlicu u nekom od naših barova.

 

Najnovije vijesti