POVIJEST I FILOZOFIJA

KAKO JE SVE POČELO...

Početak širenja Segafreda

Sredinom osamdesetih godina prošlog stoljeća osnovano je Segafredo Zanetti Austria kao prvo inozemno poduzeće kći društva Segafredo Zanetti SA.

Podružnice u Srednjoj Europi

U jeku širenja Srednjom Europom osnovane su podružnice u Češkoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Sloveniji i Hrvatskoj. Srednjoeuropskim tržištima i dalje se koordinira i upravlja iz Austrije.
Segafredo Zanetti Croatia najmlađe je inozemno poduzeće kći društva Segafredo Zanetti SA.
Segafredo Zanetti, ambasador prave talijanske kulture ispijanja kave i europski vodeći dobavljač espressa u HoReCa sektoru, prisutan je direktno u Hrvatskoj od 2015.

Servizio e qualità – usluga i kvaliteta

Segafredo Zanetti jedan je od vodećih svjetskih dobavljača espressa u ugostiteljstvu te opskrbljuje kupce iz čitavog svijeta. Naš je glavni cilj ponuditi vrhunski proizvod s jamstvom kvalitete od zrna do šalice.
Segafredo Zanetti jedini je ponuđač kave na svijetu koji osigurava cjelokupni proizvodni ciklus i kontrolu kvalitete, od uzgoja sirovine do gotovog proizvoda u šalici. Na taj način svojim kupcima možemo jamčiti vrhunsku kvalitetu. Naše poduzeće ima certifikat prema normi IFS kojim se potvrđuje pouzdanost i kvaliteta marke.
Misija našeg poduzeća glasi servizio e qualità – vrhunska usluga i kvaliteta za naše kupce.

Najnovije vijesti