KARIJERA

SEGAFREDO FAMIGLIA

U Segafredu Zanettiju se krije čar Italije. Dovoljan je samo jedan gutljaj ispunjen užitkom i već se osjećate un poco italiano. Krenuvši iz Italije, naša je filozofija osvojila već više od 100 zemalja svijeta.

Segafredo Zanetti Croatia najmlađe je inozemno poduzeće kći društva Segafredo Zanetti SA.

Osim sjedišta u Zagrebu, u Hrvatskoj djeluju još dva regionalna ureda. Naše zaposlenice i zaposlenici u raznim dijelovima Hrvatske svakodnevno s veseljem, strašću i angažiranošću provode u praksu filozofiju našeg poduzeća, servizio e qualità, usluga i kvaliteta. Ta se filozofija temelji na tri osnovne vrijednosti koje primjenjujemo u međuljudskim odnosima unutar našeg tima te u ophođenju s našim kupcima:

·       otvorenost
·       iskrenost
·       poštovanje

Segafredo Zanetti Hrvatska veliku važnost pridaje timskom radu. Naši zaposlenici drže u prvom redu do otvorenog i iskrenog međusobnog ophođenja. Ophođenje s poštovanjem temelj je svakog konstruktivnog dijaloga i uspješne suradnje na svim razinama.

Kao odgovornom poslodavcu stalo nam je do zdrave ravnoteže između posla i privatnog života naših zaposlenika, kao i do dugoročnog te, u prvom redu, zdravog suživota. Povezanost obitelji i karijere podupiremo, primjerice, fleksibilnim radnim vremenom, mogućnošću rada od kuće te ostalim mjerama usmjerenima na obitelj.

„Zadali smo si za cilj poticati, podupirati te u svako doba podržavati svoje zaposlenike. Zdrav i sretan tim temelj je uspješnog poduzeća jer svaki pojedinac aktivno pridonosi priči o uspjehu,” navodi Wolfgang Reichl, direktor Segafreda Zanettija za Srednju i Istočnu Europu. „Zahvaljujući tome, 90 % naših kolegica i kolega veoma rado ili rado dolazi na posao, kako je pokazala zadnja anketa koju smo proveli među svojim zaposlenicima.”

Pridružite se našoj obitelji, Segafredo famiglia!

Očekuje vas: 

  • prepoznatljiv brend poslodavca
  • sigurno radno mjesto
  • područje rada u kojem postoji prostor za kreativnost
  • brojne mogućnosti osobnog i stručnog razvoja
  • poslovno okruženje u kojem se cijene zaposlenici te su im dostupne sjajne povlastice…

Naravno, osobito je važna ljubav prema Italiji i raznim varijantama talijanske kave! 

Nastavite zajedno s nama pisati Segafredovu priču o uspjehu!

Italija nadohvat ruke… dovoljna je jedna molba za posao. Ako trenutačno nema slobodnih radnih mjesta na kojima se traže vaše kvalifikacije, a vi nas jednostavno želite uvjeriti u svoje sposobnosti, bit će nam drago da nam pošaljete inicijalnu molbu za posao!

Osoba za kontakt:
Ines Sporčić Lukić
Office Manager
Tel.: +385 1 3794 882
e-mail: ines@segafredo.hr

Radna mjesta i područja rada u Segafredu Zanettiju se razvijaju jednako raznoliko kao i naša proizvodna paleta. Upoznajte ljude koji stoje iza marke Segafredo. Veselimo se Vašem upitu.

Najnovije vijesti