Našem predsjedniku, gospodinu Massimu Zanettiju dodijeljeno je priznanje „IL COLLARE D’ORO AL MERITO SPORTIVO“ za zasluge u sportu

27 prosinac 2023

S radošću želimo podijeliti s vama uzbudljive vijesti o našem predsjedniku Massimu Zanettiju i priznanju koje mu je dodijeljeno za iznimne zasluge u području sporta. Vjerujemo da se svi još uvijek sjećaju videozapisa o 50 godina Segafredo sponzorstava, koji je privukao pozornost čak 5 milijuna ljudi na digitalnim platformama.

CONI (Nacionalni olimpijski odbor), pod vodstvom predsjednika Giovannija Malagòa, koji je također član Međunarodnog olimpijskog odbora (CIO), dodjeljuje našem predsjedniku prestižno priznanje IL COLLARE D’ORO AL MERITO SPORTIVO (ZLATNI LANČIĆ ZA ZASLUGE U SPORTU), za “iznimno zalaganje tijekom mnogo godina u službi sporta, s profesionalizmom, posvećenošću i predanošću”.

IL COLLARE D’ORO AL MERITO SPORTIVO predstavlja najviše priznanje u talijanskom sportu. Ovo ugledno priznanje, koje se dodjeljuje od 1955. godine, uručuje se sportašima samo jednom tijekom njihove sportske karijere, kao i sportskim menadžerima koji su časno služili sportu više od 40 godina. Svečana dodjela, kojoj je prisustvovala premijerka Giorgia Meloni, održana je u petak, 22. prosinca 2023. godine.

Želimo vam sve najbolje u novoj 2024. godini!

Foto: Simone Ferraro, Luca Pagliaricci / CONI.

Najnovije vijesti