HOW FESTIVAL 2023

15 studeni 2023

Ponosno najavljujemo da će Segafredo Zanetti Croatia i ove godine biti važan partner i sudionik HOW festivala. Ovaj događaj, koji je postao sinonim za inovacije i razmjenu znanja u hotelijerstvu, održava se od 15. do 17. studenog u predivnim Petrčanima.

Ovogodišnje izdanje HOW festivala ponovno donosi prilike za diskusije o trendovima u hotelskim operacijama i prezentacije dobre prakse. Ova platforma okuplja direktore hotela, direktore operacija te voditelje različitih hotelskih odjela.

Osim podrške događaju, Segafredo Zanetti će aktivno sudjelovati u stvaranju vrhunskog iskustva za posjetitelje. Posebno ističemo radionicu koju će voditi stručnjaci Petra Knapova i Dejan Cipra. Ova radionica o kavi odvest će posjetitelje na uzbudljivo putovanje istražujući svijet kave od Beča do Venecije.

Veselimo se HOW Festivalu, gdje će svi posjetitelji imati priliku otkriti bogatu kulturu, okuse i tradiciju pravog talijanskog espressa (‘Il vero espresso Italiano’) i popularne bečke moke (‘Wiener Mokka’).

Najnovije vijesti