Uvjeti sudjelovanja na natječajima na

DRUŠTVENIM MREŽAMA I WEB STRANICAMA

Natječaj tvrtke Segafredo Zanetti Croatia d.o.o. na društvenim mrežama tj. na web stranicama 

Opći uvjeti sudjelovanja na natječajima tvrtke Segafredo Zanetti Croatia d.o.o. (u daljnjem tekstu Segafredo). Sve osobne oznake korištene u ovim uvjetima sudjelovanja vrijede i za žene i za muškarce.

Sudjelovanje na natječajima na web stranici Segafredo Zanetti Croatia d.o.o. tj. web stranicama kampanje, Facebook & Instagram kanalima Segafreda i njegovih franšiznih partnera zahtijeva prihvaćanje ovih uvjeta sudjelovanja. Sudjelovanjem na ovim natječajima sudionik prihvaća ove uvjete sudjelovanja.

 • Natječaj tj. izvlačenje organizira Segafredo i nije povezan s Facebookom ili Instagramom niti ga Facebook na bilo koji način sponzorira, podržava ili organizira isto. Dane informacije koristit će se isključivo za ocjenjivanje natječaja i izvlačenje dobitnika, kontaktiranje dobitnika te objavu aktualnih novosti o brendu Segafredo. Sudjelovanje je besplatno i neovisno o kupnji proizvoda. Sudjelovanje na ovim natječajima i njihova provedba temelje se na sljedećim odredbama.
 • Natječaji se provode u suradnji i uz podršku različitih partnera koji su uključeni u izradu i/ili objavu natječaja. Uz Segafredo, organizator natječaja preuzima ocjenjivanje i izvlačenje.
 • Razdoblje trajanja natječaja i datum završetka natječaja navedeni su zasebno u okviru kampanje na web stranici, odredišnoj stranici kampanje ili na kanalima društvenih medija.
 • Sudionik sudjeluje na natječaju davanjem svojih osobnih podataka potrebnih za provedbu određenog natječaja i davanjem svoje izričite suglasnosti s ovim uvjetima sudjelovanja i, po potrebi, drugim reakcijama koja se razlikuju ovisno o natječaju, pomoću oznake “Like”, komentara pod Segafredovom objavom natječaja na Facebooku ili Instagramu. Unos vlastite e-mail adrese uključujući odgovaranje na zadano pitanje obavezno je prilikom sudjelovanja na natječaju na web stranicama. Ovi se uvjeti sudjelovanja primjenjuju od trenutka sudjelovanja.
 • Svaki sudionik natječaja daje ovim Općim uvjetima sudjelovanja, kao i uvjetima i rokovima koji su posebno navedeni za svaki natječaj, svoju izričitu suglasnost i prihvaća iste u skladu sa stavkom 1.
 • Pridržavamo pravo da u slučaju kršenja ovih uvjeta sudjelovanja isključimo sudionike iz natječaja.
 • Pravo na sudjelovanje imaju sve osobe starije od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Svaka osoba može sudjelovati samo jednom.
 • Sudionici izjavljuju da sadržaj njihovih komentara ili objava ne krši prava trećih strana, posebno autorska prava i osobna prava. Ako su druge osobe bile uključene u stvaranje ili kreiranje objava, one moraju biti suglasne s prijavom i kasnijom objavom u okviru natječaja. Isto vrijedi i ako se trećim osobama dodijeli ekskluzivno pravo na poslane objave. Isto tako, ako se na predanim slikama ili fotografijama prepoznaju druge osobe, potrebno je pribaviti njihovu suglasnost za slanje i kasniju objavu. Odgovornost snosi sudionik, a ne organizator natječaja i njegovi partneri.
 • Pridržavamo pravo da iz natječaja isključimo neumjesne ili nepristojne objave.
 • Ovisno o mehanici natječaja pobjeđuje komentar s točnim odgovorom; u slučaju više točnih odgovora, o dobitniku odlučuje tročlani žiri. U ostalim slučajevima dobitnik će biti izvučen metodom slučajnog odabira.
 • Ime dobitnika bit će objavljeno unutar tjedan dana nakon završetka natječaja u komentaru ispod objave ili u direktnoj poruci (Private Message). Pritom nam se dobitnik treba javiti Facebook porukom ili e-mailom i priopćiti nam svoju adresu kako bismo mu mogli poslati nagradu.
 • Ako se u slučaju materijalne nagrade dobitnik ne javi unutar jednog tjedna, ista će se nagrada dodijeliti drugoj osobi.
 • Sudionici se slažu da se materijali pristigli za objavu mogu koristiti do daljnjeg tj. do opoziva na Facebooku, Instagramu ili na web stranici.
 • Sudionici su suglasni da se osobni podaci (Facebook ime, e-mail adresa, ime i prezime) prikupljaju i elektronički pohranjuju.
 • Za provođenje natječaja i odabir nagrada odgovorni su Segafredo tj. njegovi partneri.
 • Uvjete isporuke za dostavu nagrada utvrđuju Segafredo i njegovi partneri.
 • U slučaju problema, pridržavamo pravo izmjena ili okončanja natječaja.
 • Po završetku perioda navedenog u objavi pojedinog natječaja, Segafredo će odlučiti o dobitnicima, a dobitnici će biti odabrani između prijava koje su pravilno zaprimljene, prema vlastitoj prosudbi. Svaki sudionik može osvojiti samo jednu nagradu.
 • U slučaju osvojene nagrade, Segafredo će pismeno obavijestiti sudionike (privatnom porukom na kanalima društvenih mreža ili e-mailom). Dobitnik je dužan u roku od 7 dana od primitka obavijesti povratno javiti Segafredu hoće li prihvatiti nagradu. Ako se taj rok ne ispoštuje, Segafredo ima pravo izvući novog dobitnika i nagradu dodijeliti nekom drugom. Zahtjevi za naknadu štete prvog izvučenog dobitnika protiv Segafreda ili partnera su isključeni. Nagrade nije moguće zamijeniti niti se mogu zahtijevati njihove novčane protuvrijednosti. Nagrade nisu prenosive na druge osobe.
 • Pravni put je isključen.

 

Natječaj tvrtke Segafredo Zanetti Croatia d.o.o. na Facebooku priređuje:

Segafredo Zanetti Croatia d.o.o.
Hektorovićeva ul. 2
HR-10000 Zagreb

Zaštita podataka

Za sudjelovanje na ovom natječaju nužno je da se registrirate, no pravo na registraciju ne postoji. Sudjelovanjem na ovom natječaju, sudionik daje izričitu suglasnost da Segafredo može pohranjivati podatke potrebne za provođenje natječaja tijekom trajanja natječaja i nakon tog razdoblja. Sudionik je slobodan u bilo kojem trenutku zatražiti informaciju u kojoj mjeri su njegovi osobni podaci pohranjeni, opozvati svoj pristanak na pohranu svojih podataka u pisanom ili tekstualnom obliku (npr. također putem e-maila) i tako odustati od sudjelovanja.

 

Izjavu o zaštiti podataka možete pronaći ovdje: https://segafredo.hr/informacije/

Impresum možete pronaći ovdje: https://segafredo.hr/impressum/

Najnovije vijesti