LA SAN MARCO SLAVI 100 GODINA POSTOJANJA

08 veljača 2021

Poduzeće sa sjedištem u talijanskom gradu Gradisca d’Isonzo dalo je svoj doprinos svjetskom uspjehu velike talijanske tradicije espressa i danas je proizvođač vodeće marke aparata za kavu u svijetu.
Već čitavo stoljeće poznavateljima talijanskog espressa svaki dan nastoji ponuditi najviše što može. Uobičajene aparate i aparate za kapsule, mlince s dozatorom i drugu profesionalnu opremu za barove, restorane i hotele. Sjajne proizvode, pouzdane i jednostavne za uporabu, prepoznatljivog stila. Izuzetno kvalitetne aparate koji svoje korisnike svaki dan podsjećaju na to da su njihovom kupnjom donijeli pravu odluku.

Aparati La San Marco cijenjeni su u cijelom svijetu zbog funkcionalnog dizajna i jedinstvene tehnologije. Poduzeće je poznato po automatskim i poluautomatskim aparatima za espresso te je cijenjeno kao vodeći proizvođač tradicionalnih aparata s ručkom za koje ima i ekskluzivni međunarodni patent CLASS (Controlled Lever Anti-Shock System).

La San Marco. Prošlost, sadašnjost i budućnost talijanskog espressa.

MISIJA
Neprestani napredak kojim se jamči visoka kvaliteta i pouzdanost proizvoda koji su sigurni i jednostavni za uporabu. Ponuda sve konkurentnijih i naprednijih aparata za espresso koji se temelje na najmodernijoj tehnologiji.
VIZIJA
TALIJANSKA IZVRSNOST U CIJELOM SVIJETU
Postati vodeća svjetska marka u ovom sektoru što je ujedno i poticaj za odgovaranje na sve veće potrebe za neumornim razvojem. Neprestano nastojanje za primjenom sve naprednije tehnologije i profinjenog funkcionalnog dizajna.
Centenario – već je samo ime božansko. La San Marco je predstavio novo remek-djelo razvijeno posebno za proslavu 100-godišnjice poduzeća koje objedinjuje savršeni dizajn i tehnologiju.
U priloženom videu otkrijte 100-godišnju tradiciju poduzeća.

https://www.youtube.com/watch?v=R-zEuX3a-xE&feature=youtu.be&ab_channel=LaSanMarcoSpaLa San Marco – APARATI ZA ESPRESSO OD 1920. GODINE

Najnovije vijesti