SEGAFREDO DOBIVA PRIZNANJE KAO POVIJESNI TALIJANSKI BREND

03 listopad 2023

Segafredo Zanetti službeno je upisan u Registro dei Marchi Storici di Interesse Nazionale (Registar povijesnih marki od nacionalnog interesa). Ovo priznanje za promicanje i zaštitu izvrsnosti povijesnih tvrtki, koje su ukorijenjene na nacionalnom teritoriju najmanje pedeset godina, dodjeljuje Ministero delle Imprese e del Made in Italy (Ministarstvo gospodarstva i Made in Italy). 

Ovo novo i prestižno priznanje omogućuje Segafredu da za svoje komercijalne i promotivne aktivnosti uz svoj logo koristi i titulu Povijesne marke od nacionalnog interesa, potvrđujući povijesnu vrijednost tvrtke i naglašavajući njezinu ulogu kao ambasadora pravog talijanskog espressa na globalnoj razini.

“Iznimno sam ponosan i zadovoljan što je Segafredo postao dio Registra povijesnih marki od nacionalnog interesa. Ovo priznanje konkretno je svjedočanstvo duboke vezanosti uz regiju sa željom širenja okusa, kulture i pripreme pravog talijanskog espressa diljem svijeta”, izjavljuje Massimo Zanetti, predsjednik Massimo Zanetti Beverage Group. “Naša povijest je prekrasna talijanska poduzetnička priča koja svoj pogled iz tradicije usmjerava u budućnost i nastavlja pisati nove stranice za postizanje prestižnijih ciljeva.”

Segafredo Zanetti od 1973. godine osvaja srca ljubitelja espressa diljem svijeta zahvaljujući konačnom proizvodu najviše kvalitete koji je rezultat potpuno integriranog i internaliziranog proizvodnog ciklusa. Svaka od 50 milijuna ispijenih Segafredo šalica dnevno priča priču o dubokom znanju i pažljivom odabiru sirovina, predanosti u svim fazama proizvodnje te stalnom istraživanju i inovacijama.

Segafredo Zanetti

Osnovan 1973. godine, Segafredo Zanetti je globalni brend Massimo Zanetti Beverage Group, jednog od vodećih svjetskih brendova kave sa snažnom lokalnom prisutnošću. MZB grupa jedinstveno je pozicionirana sloganom “od zrna do šalice”, upravlja potpuno integriranim lancem vrijednosti, posluje u 21 tvornici na 4 kontinenta te prodaje svoje proizvode u više od 110 zemalja. Diljem svijeta svaki dan preko 100.000 kupaca i oko 400 franšiznih kafića poslužuje više od 50 milijuna šalica kave.

 

Najnovije vijesti