SEGAFREDO ZANETTI I AC MILAN U ISTOJ EKIPI

04 veljača 2021

Početni udarac za genijalno partnerstvo – odnedavna je Segafredo Zanetti službeni partner legendarnog kluba AC Milan.
Dva svjetska igrača ujedinila su snage s namjerom da izvanrednu talijansku kvalitetu i strast pronesu svijetom. Segafredo Zanetti dio je grupacije Massimo Zanetti Beverage Group te je s 43 milijuna šalica popijene kave dnevno jedan od najvećih proizvođača kave na svijetu.
Osnivač poduzeća Massimo Zanetti osobito se raduje novom partnerstvu: „Obožavam sport još od djetinjstva. Ta strast kao i pozitivne i društvene vrijednosti koje se prenose sportom oduvijek su me pokretale. Zbog toga smo dugogodišnji sponzor sportaša u različitim sportskim disciplinama. Nogomet zauzima posebno mjesto u mojem srcu, baš kao što i AC Milan zauzima posebno mjesto u srcima milijuna obožavatelja diljem svijeta. Ovo partnerstvo s klubom AC Milan za mene je poput povratka kući i nadam se da ćemo pridonijeti novim uspjesima te se time nadovezati na one prošle.”
Segafredo Zanetti nije samo sponzor, već je i službeni partner za kavu kluba AC Milan. Zato se igrači i obožavatelji mogu veseliti velikom izboru talijanskih specijaliteta od kave iz kuće Segafredo Zanetti koji se nude u sklopu ugostiteljskih objekata u klubu.
Casper Stylsvig (direktor odjela za financije kluba AC Milan) također je zadovoljan što je Segafredo Zanetti postao član obitelji partnera i s optimizmom gleda u budućnost: „Od ovog strateškog partnerstva koristi će imati oba branda, i na nacionalnoj i na međunarodnoj razini, jer će milijuni obožavatelja Rossonerija biti uključeni u inovativne aktivnosti.”
Veselimo se uzbudljivim utakmicama, brojim zgodicima i zajedničkim trenucima uz kavu s klubom AC Milan – Andiamo ragazzi!

Najnovije vijesti